Guerrilla actie voor T-Mobile

Op 10  juli 2013 kwam het verzoek van T-Mobile om mee te werken aan een guerrilla stunt richting hun concurrent Vodafone. Dit als antwoord op een radiocommercial van Vodafone waarbij T-Mobile afgeschilderd werd als de telefoonmaatschappij waarbij je geen bundels kon krijgen, maar zelf alles moest samenstellen. “Dus als ik een pizza met ansjovis wil, dan moet ik de bodem apart bestellen?’.

Het verzoek kwam om 2 dagen later pizza’s te gaan bakken voor de deur van het hoofdkantoor van Vodafone met twee pizzakraampjes, één in de kleuren van T-Mobile en één in de kleuren van Vodafone, waarbij je bij Vodafone alleen ‘alles-in-1′ pizza’s kon krijgen en bij de T-Mobile je eigen pizza kon samenstellen.

Omdat wij als enige in Nederland beschikken over meerdere identieke sets van ovens en werktafels konden wij deze opdracht perfect uitvoeren. Daarbij zijn de doeken uit onze meubels vervangen door doeken van de klant.

Als blijk van waardering heeft T-Mobile ons daarna uitgenodigd om een paar dagen later tijdens de lunch pizza’s te komen bakken op hun eigen hoofdkantoor in Den Haag.

Bekijk hier het eindresultaat van de video die ervan gemaakt is.