Particuliere recensies

Gelegenheid: huwelijksfeest Regio: Woerden

Wij hebben afgelopen 13 juli ons 12,5 jarige huwelijksfeest gevierd, in de vorm van een leuk los tuinfeest. Voor een groep van 54 mensen. Onze tuin is echt niet groot ( 6 bij 8 m)
Gezien ik zelf uit Italie kom hadden wij het idee dit in Italiaanse sfeer te doen.

Ik ben op zoek gegaan naar iets geks en origineel. Wij zijn gek op pizza maar daar zit ook veel smaak verschil in.
Uiteindelijk kwam ik uit bij Viva La pizza. Na een gesprek met Simon, waarin ik aangaf dat wij als Italianen zeer kritisch zijn wat pizza betreft. Het is niet snel goed.
Dus hij moest wel van hele goeie huize komen om de perfecte pizza te serveren.:-) Deze uitdaging nam hij met beide handen aan.:-D
Wij kunnen oprecht zeggen, super van smaak, perfecte bodem, krokant. Iedereen heeft genoten en men heeft het nu nog over de pizza’s van Viva la Pizza.
We kunnen niet wachten om een volgend feestje te bedenken waarvoor wij Simon met zijn vader ( ook Italiaan) kunnen uitnodigen.
Bedankt en a presto!

Emanuela Giorgi

Gelegenheid: Communiefeest Regio: Apeldoorn

Op de eerste mooie dag van het jaar hebben wij een familiefeest gegeven in Het Achterom. Voor de pizza’s hebben we Viva La Pizza gevraagd. Jullie waren meteen enthousiast en hebben de voor jullie nog onbekende plek vooraf bekeken of jullie ovens daar een plekje zouden kunnen krijgen. Helemaal volgens afspraak zijn jullie aan de gang gegaan en al onze gasten waren erg enthousiast. Volwassenen en kinderen hebben heerlijk gesmuld. Het leuke was dat de pizza’s in stukken gesneden rondgingen. Zo kreeg iedereen ruimschoots de kans om van alle soorten pizza’s te genieten en zo zijn buik vol te eten. We hebben veel leuke reacties gehad.
Mede dankzij jullie is het een geslaagd feest geworden!

Gerard en Jolanda Pannekoek

Gelegenheid: Straatfeest Regio: Apeldoorn

Zaterdag 31 augustus hebben wij, tijdens ons straatfeest, gebruik gemaakt van een pizza workshop. Voor iedereen een aanrader!! Erg leuke uitleg en goede adviezen. Met de hele straat super veel lol gehad en erg lekker gegeten!
Viva la pizza is top!

Pim Mulder

Gelegenheid: Verjaardag Regio: Silvolde

Wij hebben mijn sarafeestje gevierd met jullie als cateraar. Bij ons thuis in de tuin. Wij hadden jullie adres via vrienden, abrahamfeestje.
Iedereen was vol lof, zowel het hele gebeuren ter plekke met hout gestookte oventjes als de ruime keuze van de pizza’s. Alles zag er piekfijn uit en de smaak was voortreffelijk.
Wij kunnen alleen maar terug kijken op een gezellig en smakelijk feestje met ruime keus en meer dan voldoende voor iedereen.
Alleen maar complimenten, goed geregeld, menig geen vroeg mij om visitekaartjes van jullie.

Desirée van Marwijk

Gelegenheid: Verjaardag Regio: Nieuw Heeten

Het bakken van de pizza’s ging in een mooi tempo. Je hoefde niet lang te wachten en er was genoeg voor iedereen. Heel erg leuk om te zien maar nog veel leuker om te proeven. Heerlijk. De pizza’s waren om je vingers bij op te eten! Speciale wensen waren geen probleem. Mede dankzij jullie was ons feestje een succes.

Heleen Breeschoten

>> volgende pagina