Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Jorrit Steetskamp Avatar

Wij hebben Viva La Pizza ingehuurd voor ons jubileumfeest. Personeel is vriendelijk, de houtovens zijn een attractie en de pizza's zijn heerlijk. De vijfde ster ontbreekt omdat de bakkers en ovens langzaam op gang kwamen, waardoor hongerige gasten in de rij moesten wachten.

Jorrit Steetskamp 8/27/2017
Fanny Pietersma-Smit Avatar

positive review  Bedankt voor het goed verzorgde en heerlijke pizzafeestje!

Fanny Pietersma-Smit 9/29/2019
Selina Burgmeijer Avatar

positive review  Wat een fantastische pizza's en pizzabakkers! ?
Voor de jaarlijkse afsluiting voor de bouwvak voor ons bedrijf hebben wij Viva la Pizza ingeschakeld. Iedereen was enthousiast over de pizza's, presentatie en de pizzabakkers. Gang zat er goed in en de bodems en de variatie was perfect! Echt een aanrader!

Selina Burgmeijer 7/23/2019
Daniel Mensch Avatar

Wat een goed concept! Goede service, snel opgebouwd, heerlijke pizza’s, veel variatie en ook nog eens leuk voor de kids om naar te kijken, echt een aanrader! Iedereen heeft genoten! Marjan van Hezewijk

Daniel Mensch 7/23/2019
Michael Heirbaut Avatar

positive review  Inmiddels twee weken geleden, maar nog steeds stromen de positieve reacties op ons feest en in het bijzonder de bijdrage van Viva la Pizza bij ons binnen. Echt een aanrader.

Michael Heirbaut 5/26/2019
Peter Liebrechts Avatar

positive review  Pizza thuis laten bezorgen in Corona tijd. Mooi op tijd, prima op temperatuur en heerlijke pizza's! Aanrader!

Peter Liebrechts 4/16/2020
Ruth Eva Avatar

Viva la Pizza heeft onze trouwdag extra speciaal gemaakt! Wat hebben ze heerlijke pizza's en salades gemaakt! Iedereen heeft genoten! We hebben zo veel complimenten hierover gekregen! Ook in de voorbereidingen was Michael super leuk en meedenkend!

Ruth Eva 9/17/2017
Rob Meiling Avatar

positive review  Afgelopen vrijdag heerlijke pizza’s gegeten tijdens onze vrijdagmiddag vakantieborrel@work #echteitaliaansepizza #superkwaliteit #superservice

Rob Meiling 7/23/2019
Wendelien Lingbeek Avatar

2018, Plieger viert haar 100-jarig bestaan!

Een mijlpaal die het verdient gevierd te worden en het liefst met zoveel mogelijk relaties!
Vandaar dat Plieger op haar 17 hoofdvestigingen in het land haar relaties uitnodigde voor een gezellig ‘Dankuwel’ feest. Viva la Pizza van Simon Giaccotto zorgde ervoor dat onze gasten qua eten en drinken niets tekort kwamen. En hoe! Heerlijke pizza’s, pasta’s en salades, koele drankjes, onze gasten waren blij verrast. Het team van Simon is top! Voorkomend, vriendelijk en in staat om snel te schakelen. Ook al kwamen er soms heel wat meer mensen dan verwacht, er was altijd eten genoeg en als de drank op dreigde te gaan werd er snel naar een groothandel gereden. Kortom ik kan u Viva la Pizza voor uw feesten van harte aanbevelen.

Wendelien Lingbeek 7/18/2018
Bernd Scheffer Avatar

Heerlijke pizza's op onze bruiloft en hele vriendelijke bediening. Onze gasten waren laaiend enthousiast en weken later kregen we nog steeds te horen hoe lekker de pizza's waren.
Ook het bestelproces in de weken ervoor was heel professioneel en vriendelijk. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Bernd Scheffer 9/07/2017