Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

De pizza's waren lekker. Maar de bediening was bar slecht, we hebben zelf meerdere keren moeten aangeven dat we opnieuw drinken en eten wilde. Nadat ze al 5 keer langs onze tafel waren gekomen, zijn we zelf er maar achteraan gegaan. Maar ook toen moesten we lang wachten op ons drinken en eten.

Jammer dat ze daar ook verder niet op hebben gereageerd.

Marloes Van de Laar 8/20/2017
Bert-Jan Bonhof Avatar

Gisteren in het pop up restaurant in park Berg en Bos gegeten, in De Staart. Mooi begin van de avond voordat we naar Lumido gingen. De bediening was super attent, vriendelijk en snel. Als best wel kieskeurige pizza-eters hebben we genoten. Heerlijk! Wij komen zeker terug!

Bert-Jan Bonhof 8/27/2017
Ruth Eva Avatar

Viva la Pizza heeft onze trouwdag extra speciaal gemaakt! Wat hebben ze heerlijke pizza's en salades gemaakt! Iedereen heeft genoten! We hebben zo veel complimenten hierover gekregen! Ook in de voorbereidingen was Michael super leuk en meedenkend!

Ruth Eva 9/17/2017
Annemiek Uijtdewillegen-Krijnen Avatar

positive review  21 juni 2019 was onze mooie dag... Met bijna 100 daggasten hebben we onze liefde mogen vieren... om te zorgen dat iedereen met ons samen kon eten, pizza’s laten bakken op onze feestlocatie in eigen tuin.. Super ervaring! Iedereen was enorm verrast en niemand had houtgestookte oven pizza’s verwacht. Er werden verschillende varianten vers gemaakt en gebakken. Veel complimenten ontvangen over de lekkere (en originaliteit) van de pizza’s.

Afgezien van de goede pizza’s zag het er ook mooi en gezellig uit: pizza’s die vers gemaakt werden en de houtgestookte oven.

Communicatie verliep altijd vlot en soepel. We zijn enorm tevreden.

Dank Viva la Pizza team voor jullie lekkere bijdrage aan onze mooie dag!

Annemiek Uijtdewillegen-Krijnen 7/30/2019
Yvonne Haasjes Avatar

Vandaag hebben we genoten van de lekkere pizza's van jullie. Alle ouders en kinderen van de vlindertuin uit kampen waren tevreden.. dank je wel voor de goede service..

Yvonne Haasjes 7/21/2018
Dave Kroon Avatar

Superlekkere pizza's en gezellige vrolijke mensen!!

Dave Kroon 3/25/2018
Jaap Beekman Avatar

positive review  heerlijk vers en super vriendelijk personeel

Jaap Beekman 5/25/2019
Ron van der Vegt Avatar

In alle oprechtheid kan ik zeggen dat de pizza van Viva la Pizza van een superieure kwaliteit is en een goede gevarieerde keuze heeft. Personeel TOP! Veel of eigenlijk alleen maar complimenten gehad van onze gasten. Perfetto!!

Ron van der Vegt 6/16/2018
Joël Avatar

Wat een fantastische cateraar! In het boekingsproces zijn we heel persoonlijk en goed geholpen door Michael. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, wat zorgde voor een perfecte voorbereiding op het diner van onze bruiloft in de Belgische Ardennen.

Uiteindelijk hadden wij de eer dat Simon en Joukje voor ons pizza's hebben gebakken op onze grote dag. Tijdens en ook na de bruiloft zijn wij overladen door complimenten over hoe heerlijk de pizza's waren. Ook door de mensen die voorafgaand sceptisch waren over pizza's op een bruiloft. Dus Viva la Pizza... steek die maar in jullie zakken.

Alles was geweldig. Het zag er mooi uit, de mensen die er werken zijn fijn en de pizza's zijn in één woord super! Een absolute aanrader.

Joël 7/23/2019
Bernd Scheffer Avatar

Viva la pizza heeft de catering op onze bruiloft verzorgd. Het was echt heerlijk en een enorm succes bij onze gasten. Weken later hoorden we nog van mensen hoe geweldig ze de pizza's vonden. Van onze 1 jarige dochter tot 65 jarige opa of vrienden die vegetariër zijn; iedereen was ontzettend enthousiast.

Bernd Scheffer 9/07/2017