Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Jose Tegelaar Avatar

Dankzij Viva la Pizza hebben wij een super gezellige avond met het personeel gehad en top gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar 🙂

Jose Tegelaar 7/23/2019
Kirsten Van Zijp-vd Houten Avatar

positive review  Afgelopen zaterdag onze 40e verjaardag en ons 10 jarige huwelijk thuis gevierd. Rond 5 uur kwam Viva la Pizza (in zijn eentje) om op te bouwen. Van 6 tot half 8 heeft hij de lekkerste pizza's gebakken en als klap op de vuurpijl Nutella pizza's die ook enorm in de smaak vielen. Wij zijn heel erg tevreden over de service en de kwaliteit van de pizza's!

Kirsten Van Zijp-vd Houten 8/27/2019
Bernd Scheffer Avatar

Viva la pizza heeft de catering op onze bruiloft verzorgd. Het was echt heerlijk en een enorm succes bij onze gasten. Weken later hoorden we nog van mensen hoe geweldig ze de pizza's vonden. Van onze 1 jarige dochter tot 65 jarige opa of vrienden die vegetariër zijn; iedereen was ontzettend enthousiast.

Bernd Scheffer 9/07/2017
Renée Kirpestein Avatar

positive review  Heerlijke pizza’s gegeten met 115 personen. Super kwaliteit en vriendelijke mensen. Een aanrader!

Renée Kirpestein 7/24/2019
Amy Maasbach - van Ingen Avatar

positive review  Afgelopen zaterdag heeft Viva la pizza de midnightsnack verzorgd op onze bruiloft. Het was een doorslaand succes!

Het begon al met het eerste contact over de offerte. We werden snel na onze aanvraag gebeld, direct werd onze aanvraag met veel enthousiasme doorgesproken waarbij de contactpersoon heel goed met ons meedacht. Dat straalde direct vertrouwen uit.

Ook de catering zelf was een groot feest. Heerlijke pizza's die ter plaatse vers op bestelling gebakken werden in een echte pizza oven, lekker! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam en zorgde voor de juiste sfeer. Wij zouden de volgende keer weer direct voor Viva la pizza kiezen!

Amy Maasbach - van Ingen 4/24/2019
Ria Houkes Avatar

positive review  25/5/2019 onze 1ste familiedag op oma’s geboortedag! Afgesloten met Viva la pizza in Sonsbeek/ Arnhem

In een woord perfect !!!! Voor herhaling vatbaar ! Nog niet eerder zoveel verschillende en lekkere pizza’s gegeten!

Ria Houkes 5/26/2019
Ron van der Vegt Avatar

In alle oprechtheid kan ik zeggen dat de pizza van Viva la Pizza van een superieure kwaliteit is en een goede gevarieerde keuze heeft. Personeel TOP! Veel of eigenlijk alleen maar complimenten gehad van onze gasten. Perfetto!!

Ron van der Vegt 6/16/2018
Marcel de Graaf Avatar

50 worden, het leven vieren met familie en vrienden en de heerlijke pizza's van Viva la Pizza. Wat wil je nog meer?!
Dank aan Kim en haar mannen.
Zijn jullie er bij ons volgende feest weer bij?

Marcel de Graaf 6/04/2018
Gerard Koops Avatar

Afgelopen weekend organiseerde wij (Activiteiten Vereniging Gieterveen) een ééndag-restaurant. Mede door Simon (Viva la Pizza), zijn personeel en de overheerlijke pizza's is dit een groot succes geworden.

Een echte aanrader! �

Gerard Koops 9/04/2017
Bernd Scheffer Avatar

Heerlijke pizza's op onze bruiloft en hele vriendelijke bediening. Onze gasten waren laaiend enthousiast en weken later kregen we nog steeds te horen hoe lekker de pizza's waren.
Ook het bestelproces in de weken ervoor was heel professioneel en vriendelijk. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Bernd Scheffer 9/07/2017