Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Magdalena Schijf Avatar

positive review  Zo lekker!!! Tot nu toe de lekkerste pizza’s die wij in de omgeving hebben gegeten. Het is dat wij in Heerenveen wonen, anders gingen wij ons vaker volvreten hihi! ???

Magdalena Schijf 8/24/2018
Trees Israel Avatar

Gisteravond een mooi feest gehad in Twello dat werd opgeluisterd door Viva la Pizza. Een stukje Italië dat in de achtertuin tegen je eigen schuifpui wordt gebouwd. De deuren gingen open en we konden aan het "loket" de versgebakken pizza's afhalen en wát een overheerlijke pizza's!

Trees Israel 12/17/2017
Marcel de Graaf Avatar

50 worden, het leven vieren met familie en vrienden en de heerlijke pizza's van Viva la Pizza. Wat wil je nog meer?!

Dank aan Kim en haar mannen.

Zijn jullie er bij ons volgende feest weer bij?

Marcel de Graaf 6/04/2018
Wilma Buis Avatar

positive review  Fantastische keus voor een feest! Ontzettend aardige mensen, de open ovens en de leuke entourage met heeeeerlijke pizza’s zijn allemaal redenen om te kiezen voor Viva la Pizza. Nog nooit zulke lekkere pizza’s gegeten. En alles vers bereid.

Doen!

Wilma Buis 6/02/2019
Jan Kleijn Avatar

Simon en Renske, hartelijk dank voor de fantastische avond waarop we de 50e verjaardag van mijn vrouw vierden. Met z'n tweeën 35 man bedienen in de achtertuin in een uitstekend tempo. Grote complimenten. Voor de gehele groep was het één grote verrassing. Veel variatie in de smaken en de één was nog lekkerder dan de ander. Er is veel over jullie nagesproken. De reservering, planning, alles was gewoon goed georganiseerd. Heel veel dank!!!

Jan Kleijn 9/15/2019
Yvonne Haasjes Avatar

Vandaag hebben we genoten van de lekkere pizza's van jullie. Alle ouders en kinderen van de vlindertuin uit kampen waren tevreden.. dank je wel voor de goede service..

Yvonne Haasjes 7/21/2018
N. L.M. Bos Avatar

Ze komen naar je feestje toe. En bakken recht voor je neus verrukkelijke pizza's

N. L.M. Bos 11/17/2019
Emiel Brouwer Avatar

positive review  Op onze trouwdag hebben wij met onze gasten heel erg genoten van de pizza's! We vonden het presentje die we van ze kregen erg leuk en daar gaan we nog veel aan hebben met onze pizzarette 🙂

Emiel Brouwer 7/25/2019
Daniel Mensch Avatar

Wat een goed concept! Goede service, snel opgebouwd, heerlijke pizza’s, veel variatie en ook nog eens leuk voor de kids om naar te kijken, echt een aanrader! Iedereen heeft genoten! Marjan van Hezewijk

Daniel Mensch 7/23/2019
Mireille Bullens- van Stekelenburg Avatar

positive review  Strakke organisatie, leuk personeel en overheerlijke pizza’s!

Mireille Bullens- van Stekelenburg 11/02/2019