Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Yvonne Haasjes Avatar

Vandaag hebben we genoten van de lekkere pizza's van jullie. Alle ouders en kinderen van de vlindertuin uit kampen waren tevreden.. dank je wel voor de goede service..

Yvonne Haasjes 7/21/2018
Michael Heirbaut Avatar

positive review  Inmiddels twee weken geleden, maar nog steeds stromen de positieve reacties op ons feest en in het bijzonder de bijdrage van Viva la Pizza bij ons binnen. Echt een aanrader.

Michael Heirbaut 5/26/2019
Albert van Dam Avatar

Super lekker gegeten dankzij het pizzafeest op mijn 50ste verjaardag, gewoon bij ons thuis door Viva La Pizza.

Albert van Dam 7/23/2019
Monique Sommer Avatar

positive review  Alle pizza's 🍕 zijn lekker .

..leuk en lekker het toetje pizza met nutella.

Gelukkig werkte het weer mee.Het was goed verzorgd door Lieke en Leroy en dan ook de mooie pizzabijbel .Fantastisch!ontzettend bedankt het was een onvergetelijke housewarming

Monique Sommer 9/14/2019
Bert-Jan Bonhof Avatar

Gisteren in het pop up restaurant in park Berg en Bos gegeten, in De Staart. Mooi begin van de avond voordat we naar Lumido gingen. De bediening was super attent, vriendelijk en snel. Als best wel kieskeurige pizza-eters hebben we genoten. Heerlijk! Wij komen zeker terug!

Bert-Jan Bonhof 8/27/2017
Matthijs de vries Avatar

Vorige maand een fantastische workshop gehad van Viva la Pizza. Goed verzorgd en zelden zulke lekkere pizza's gehad. Dit was de tweede keer al dat wij ze een pizzaworkshop hebben laten geven op het werk. Iedereen was weer net zo enthousiast als de eerste keer! Top bedrijf!

Matthijs de vries 7/25/2019
Emiel Brouwer Avatar

Op onze trouwdag hebben wij met onze gasten heel erg genoten van de pizza's! We vonden het presentje die we van ze kregen erg leuk en daar gaan we nog veel aan hebben met onze pizzarette 🙂

Emiel Brouwer 7/25/2019
Marja Kloezeman Avatar

Simon en team hartstikke bedankt voor een zeer geslaagde avond op 1 augustus 2019.

De echt heerlijke pizza`s en de super leuke ervaring van een pizzeria in je eigen tuin was een beleving op zich, zoveel leuke reacties gehad en enthousiaste gasten, want niemand wist eigenlijk dat dit mogelijk was gewoon bij jezelf thuis.

Ook de pizzabijbel die we gekregen hebben was een verrassing, wat een leuk boek, met veel tips en heerlijke recepten, bedankt!!

Het was een top avond!!

Marja Kloezeman

Marja Kloezeman 8/13/2019
Kirsten Van Zijp-vd Houten Avatar

positive review  Afgelopen zaterdag onze 40e verjaardag en ons 10 jarige huwelijk thuis gevierd. Rond 5 uur kwam Viva la Pizza (in zijn eentje) om op te bouwen. Van 6 tot half 8 heeft hij de lekkerste pizza's gebakken en als klap op de vuurpijl Nutella pizza's die ook enorm in de smaak vielen. Wij zijn heel erg tevreden over de service en de kwaliteit van de pizza's!

Kirsten Van Zijp-vd Houten 8/27/2019
Heidi Odinot Avatar

positive review  Wat een heerlijke pizza’s en geweldige crew! Joost en Bente, mede door jullie was het een topavond. Bedankt!

Heidi Odinot 7/26/2019