Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Yvonne Haasjes Avatar

Vandaag hebben we genoten van de lekkere pizza's van jullie. Alle ouders en kinderen van de vlindertuin uit kampen waren tevreden.. dank je wel voor de goede service..

Yvonne Haasjes 7/21/2018
Joël Avatar

Wat een fantastische cateraar! In het boekingsproces zijn we heel persoonlijk en goed geholpen door Michael. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, wat zorgde voor een perfecte voorbereiding op het diner van onze bruiloft in de Belgische Ardennen.

Uiteindelijk hadden wij de eer dat Simon en Joukje voor ons pizza's hebben gebakken op onze grote dag. Tijdens en ook na de bruiloft zijn wij overladen door complimenten over hoe heerlijk de pizza's waren. Ook door de mensen die voorafgaand sceptisch waren over pizza's op een bruiloft. Dus Viva la Pizza... steek die maar in jullie zakken.

Alles was geweldig. Het zag er mooi uit, de mensen die er werken zijn fijn en de pizza's zijn in één woord super! Een absolute aanrader.

Joël 7/23/2019
Michael Heirbaut Avatar

positive review  Inmiddels twee weken geleden, maar nog steeds stromen de positieve reacties op ons feest en in het bijzonder de bijdrage van Viva la Pizza bij ons binnen. Echt een aanrader.

Michael Heirbaut 5/26/2019
Stephan Nuesink Avatar

Ontzettend lekker! Jij vraagt, zij draaien (bakken).
Goede service, hoog tempo van bakken, verse ingrediënten.
Gezellige pizzabakkers achter de kraam!

Stephan Nuesink 8/09/2019
Trees Israel Avatar

Gisteravond een mooi feest gehad in Twello dat werd opgeluisterd door Viva la Pizza. Een stukje Italië dat in de achtertuin tegen je eigen schuifpui wordt gebouwd. De deuren gingen open en we konden aan het "loket" de versgebakken pizza's afhalen en wát een overheerlijke pizza's!

Trees Israel 12/17/2017
Wendelien Lingbeek Avatar

2018, Plieger viert haar 100-jarig bestaan!

Een mijlpaal die het verdient gevierd te worden en het liefst met zoveel mogelijk relaties!
Vandaar dat Plieger op haar 17 hoofdvestigingen in het land haar relaties uitnodigde voor een gezellig ‘Dankuwel’ feest. Viva la Pizza van Simon Giaccotto zorgde ervoor dat onze gasten qua eten en drinken niets tekort kwamen. En hoe! Heerlijke pizza’s, pasta’s en salades, koele drankjes, onze gasten waren blij verrast. Het team van Simon is top! Voorkomend, vriendelijk en in staat om snel te schakelen. Ook al kwamen er soms heel wat meer mensen dan verwacht, er was altijd eten genoeg en als de drank op dreigde te gaan werd er snel naar een groothandel gereden. Kortom ik kan u Viva la Pizza voor uw feesten van harte aanbevelen.

Wendelien Lingbeek 7/18/2018
Jaap Beekman Avatar

positive review  heerlijk vers en super vriendelijk personeel

Jaap Beekman 5/25/2019
Sabine van Deursen Avatar

positive review  In een woord: Super!
heerlijke pizza's, allerlei smaken, snelle en goede bereiding, goede service. ideaal voor feesten. Echt heerlijke pizza's en zeer vriendelijke mensen.

Sabine van Deursen 9/08/2018

Gisteren in het pop up restaurant in park Berg en Bos gegeten, in De Staart. Mooi begin van de avond voordat we naar Lumido gingen. De bediening was super attent, vriendelijk en snel. Als best wel kieskeurige pizza-eters hebben we genoten. Heerlijk! Wij komen zeker terug!

Bert-Jan Bonhof 8/27/2017
Ruth Eva Avatar

Viva la Pizza heeft onze trouwdag extra speciaal gemaakt! Wat hebben ze heerlijke pizza's en salades gemaakt! Iedereen heeft genoten! We hebben zo veel complimenten hierover gekregen! Ook in de voorbereidingen was Michael super leuk en meedenkend!

Ruth Eva 9/17/2017