Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Trees Israel Avatar

Gisteravond een mooi feest gehad in Twello dat werd opgeluisterd door Viva la Pizza. Een stukje Italië dat in de achtertuin tegen je eigen schuifpui wordt gebouwd. De deuren gingen open en we konden aan het "loket" de versgebakken pizza's afhalen en wát een overheerlijke pizza's!

Trees Israel 12/17/2017
Jorrit Steetskamp Avatar

Wij hebben Viva La Pizza ingehuurd voor ons jubileumfeest. Personeel is vriendelijk, de houtovens zijn een attractie en de pizza's zijn heerlijk. De vijfde ster ontbreekt omdat de bakkers en ovens langzaam op gang kwamen, waardoor hongerige gasten in de rij moesten wachten.

Jorrit Steetskamp 8/27/2017
Ruth Gottschalch Avatar

Viva la Pizza heeft onze trouwdag extra speciaal gemaakt! Wat hebben ze heerlijke pizza's en salades gemaakt! Iedereen heeft genoten! We hebben zo veel complimenten hierover gekregen! Ook in de voorbereidingen was Michael super leuk en meedenkend!

Ruth Gottschalch 9/17/2017
Marloes Van de Laar Avatar

De pizza's waren lekker. Maar de bediening was bar slecht, we hebben zelf meerdere keren moeten aangeven dat we opnieuw drinken en eten wilde. Nadat ze al 5 keer langs onze tafel waren gekomen, zijn we zelf er maar achteraan gegaan. Maar ook toen moesten we lang wachten op ons drinken en eten.

Jammer dat ze daar ook verder niet op hebben gereageerd.

Marloes Van de Laar 8/20/2017
Wendelien Lingbeek Avatar

2018, Plieger viert haar 100-jarig bestaan!

Een mijlpaal die het verdient gevierd te worden en het liefst met zoveel mogelijk relaties!

Vandaar dat Plieger op haar 17 hoofdvestigingen in het land haar relaties uitnodigde voor een gezellig ‘Dankuwel’ feest. Viva la Pizza van Simon Giaccotto zorgde ervoor dat onze gasten qua eten en drinken niets tekort kwamen. En hoe! Heerlijke pizza’s, pasta’s en salades, koele drankjes, onze gasten waren blij verrast. Het team van Simon is top! Voorkomend, vriendelijk en in staat om snel te schakelen. Ook al kwamen er soms heel wat meer mensen dan verwacht, er was altijd eten genoeg en als de drank op dreigde te gaan werd er snel naar een groothandel gereden. Kortom ik kan u Viva la Pizza voor uw feesten van harte aanbevelen.

Wendelien Lingbeek 7/18/2018

Gisteren in het pop up restaurant in park Berg en Bos gegeten, in De Staart. Mooi begin van de avond voordat we naar Lumido gingen. De bediening was super attent, vriendelijk en snel. Als best wel kieskeurige pizza-eters hebben we genoten. Heerlijk! Wij komen zeker terug!

Bert-Jan Bonhof 8/27/2017
Bernd Scheffer Avatar

Heerlijke pizza's op onze bruiloft en hele vriendelijke bediening. Onze gasten waren laaiend enthousiast en weken later kregen we nog steeds te horen hoe lekker de pizza's waren.

Ook het bestelproces in de weken ervoor was heel professioneel en vriendelijk. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Bernd Scheffer 9/07/2017
Dave Kroon Avatar

Superlekkere pizza's en gezellige vrolijke mensen!!

Dave Kroon 3/25/2018
Harm Noppers Avatar

We hebben de pizza catering van Viva la Pizza ingehuurd voor mijn oma's verjaardag in Apeldoorn. Een groot succes! Heerlijke pizza's, gebakken in houtgestookte ovens hebben gezorgd voor een hele gezellige sfeer en een prachtige dag. Echt een aanrader!

Harm Noppers 12/05/2015
Marcel de Graaf Avatar

50 worden, het leven vieren met familie en vrienden en de heerlijke pizza's van Viva la Pizza. Wat wil je nog meer?!

Dank aan Kim en haar mannen.

Zijn jullie er bij ons volgende feest weer bij?

Marcel de Graaf 6/04/2018