Recensies mobiele pizza catering

Recensies mobiele pizza catering

Dave Kroon Avatar

Superlekkere pizza's en gezellige vrolijke mensen!!

Dave Kroon 3/25/2018
Esmee Dijkhof - Roodhuizen Avatar

Het was één groot succes op onze bruiloft. Leuke pizzabakkers die naast lekker eten ook een leuke sfeer brachten. Onze gasten waren enorm enthousiast. Contact over de mail en telefonisch met Michael verliep heel vlot.

Als we nog eens groots ons jubileum vieren, zouden we ze nog een keer inhuren!

Esmee Dijkhof - Roodhuizen 10/21/2017
Ruth Eva Avatar

Viva la Pizza heeft onze trouwdag extra speciaal gemaakt! Wat hebben ze heerlijke pizza's en salades gemaakt! Iedereen heeft genoten! We hebben zo veel complimenten hierover gekregen! Ook in de voorbereidingen was Michael super leuk en meedenkend!

Ruth Eva 9/17/2017
Jorrit Steetskamp Avatar

Wij hebben Viva La Pizza ingehuurd voor ons jubileumfeest. Personeel is vriendelijk, de houtovens zijn een attractie en de pizza's zijn heerlijk. De vijfde ster ontbreekt omdat de bakkers en ovens langzaam op gang kwamen, waardoor hongerige gasten in de rij moesten wachten.

Jorrit Steetskamp 8/27/2017
Magdalena Schijf Avatar

Zo lekker!!! Tot nu toe de lekkerste pizza’s die wij in de omgeving hebben gegeten. Het is dat wij in Heerenveen wonen, anders gingen wij ons vaker volvreten hihi! ???

Magdalena Schijf 8/24/2018
Rebecca Rozendal Avatar

Bedankt voor jullie heerlijke kookkunsten op ons Tuinfeestje 23 sept!! Heel veel positieve reacties gehad op de heerlijke pizza's! Dank

Rebecca Rozendal 9/26/2017
Ron van der Vegt Avatar

In alle oprechtheid kan ik zeggen dat de pizza van Viva la Pizza van een superieure kwaliteit is en een goede gevarieerde keuze heeft. Personeel TOP! Veel of eigenlijk alleen maar complimenten gehad van onze gasten. Perfetto!!

Ron van der Vegt 6/16/2018
Trees Israel Avatar

Gisteravond een mooi feest gehad in Twello dat werd opgeluisterd door Viva la Pizza. Een stukje Italië dat in de achtertuin tegen je eigen schuifpui wordt gebouwd. De deuren gingen open en we konden aan het "loket" de versgebakken pizza's afhalen en wát een overheerlijke pizza's!

Trees Israel 12/17/2017
Rebecca Rozendal Avatar

Bedankt voor jullie heerlijke kookkunsten op ons Tuinfeestje 23 sept!! Heel veel positieve reacties gehad op de heerlijke pizza's! Dank

Rebecca Rozendal 9/26/2017
Gerard Koops Avatar

Afgelopen weekend organiseerde wij (Activiteiten Vereniging Gieterveen) een ééndag-restaurant. Mede door Simon (Viva la Pizza), zijn personeel en de overheerlijke pizza's is dit een groot succes geworden.

Een echte aanrader! �

Gerard Koops 9/04/2017