Zakelijke recensies

Regelmatig verzorgen wij zakelijke events, variërend van personeelsfeesten tot beurzen, workshops en openingen. Bekijk hier een overzicht van zakelijke klanten waar wij onlangs door ingehuurd zijn.
Onderstaand een aantal recensies van onze zakelijke klanten.

Gelegenheid: opening nieuw pand Regio: Drenthe

Jullie zijn nu 2 maal bij ons geweest. Een keer voor een familiefeest en een keer met alle ondernemers van Fortune hot drinks. Beide keren was het allemaal keurig geregeld en vielen de pizza’s bij iedereen goed in de smaak. Denk vast dat er nog wel een derde keer komt. Het leuke is dat het een feest of een zakelijke bijeenkomst speciaal maakt. Een stukje live cooking zorgt voor een leuke sfeer.

Fortune Hot Drinks, Marcel Blaauwgeers

Gelegenheid: Afdelingsuitje Regio: Assen

De workshop pizza bakken was goed verzorgd. Er waren genoeg ingrediënten om je pizza mee te ‘versieren’. Het leuke was dat je van ieders pizza kon proeven. Ik zou het bij andere bedrijven die het leuk vinden om pizza’s te bakken ook aanbevelen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Macintosh Fashion, Bert de Vries

Gelegenheid: Salesmeeting Regio: Amersfoort

Tijdens de International Sales Meeting van Brunotti kwam Viva La Pizza met haar pizza ovens langs om het diner te verzorgen. Viva la pizza is meer dan catering alleen; naast kwalitatief goed eten, wordt er ook gezorgd voor een gezellige sfeer. De kwaliteit was te merken aan verse producten en duidelijke uitleg over hoe je de lekkerste pizza maakt. Bij ons ontstond de gezellige sfeer doordat men samen pizza’s ging bakken en delen. Hierdoor werden allerlei verschillende variaties van beleg op de pizza bedacht en uitgeprobeerd. Wil je een gezellig en lekker diner? Kies dan voor Viva la pizza.

Brunotti Europe BV, Ilja Dijkstra

Gelegenheid: Teamuitje Regio: Apeldoorn

Toen wij met Felua-groep een teamuitje wilden organiseren, waren onze eisen: we wilden graag lekker eten, gezelligheid en een activiteit. Toen we Simon belden van Viva La Pizza, kwam hij met het idee van een pizza-bak workshop. Dit was voor ons een perfecte combinatie.

Simon regelde dat wij ontzorgd werden, alle benodigdheden (van de ingrediënten tot de oven) nam hij mee. Hij gaf blijk van veel kennis van zaken. Er werd rustig en met humor uitgelegd hoe het maken van een pizza werkt en toen mochten we zelf aan de slag: grote pret!

Onze zelf gemaakte pizza’s moesten 3 minuten in de oven, die voor ons klaar stond op het terrein. En ondanks dat onze pizza’s er niet allemaal hetzelfde uit zagen als die van Viva la Pizza, waren ze ook nog eens heerlijk.

Wij hebben met ons team een onvergetelijk uitje gehad!

Felua groep, Kirsten Drenth

Gelegenheid: Teamuitje Regio: Apeldoorn

Bij de afsluiting van het schooljaar hebben onze studenten zich tegoed gedaan aan de pizza’s van Viva la Pizza. De pizza’s zijn van goed kwaliteit en de doorloopsnelheid was dik in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.

Studio T, Walther Hensen

Gelegenheid: Nieuwjaardreceptie Regio: Albrandswaard

Op 9 januari 2013 heeft Viva la Pizza de nieuwjaarsreceptie van Stg OPO Albrandswaard verzorgd. Ruim voor aanvang van de receptie kwamen 2 dolenthousiaste jonge mensen aan met de pizza-ovens en ingrediënten om de houtovens op te stoken en alles klaar te zetten.

Tijdens de receptie hebben zij met veel plezier gebakken voor onze leerkrachten. Er werden ruim voldoende pizza’s gebakken, die heerlijk van smaak waren. De leerkrachten waren dolenthousiast over de catering en vonden het een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie.
Na afloop werd alles keurig opgeruimd.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Stg. OPO Albrandswaard, Antoinette de Rooij